Acest site utilizează module Cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.

Informatii retur

Daca esti nemultumit de produsele cumparate si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Nu se returneaza contravaloarea transportului.

Atentie!!!

Produsele care sunt personalizate cu imaginea, sigla sau textul cerut de client nu se pot returna, conform legii, deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi revandute.

Produsele primite defecte sau eronat:

In eventualitatea primirii unui produs eronat sau care prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit, cu conditia sesizarii telefonice in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Clientul are dreptul sa solicite returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca egomaniac.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Te rugam sa folosesti o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul tranzitului.