Acest site utilizează module Cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.

Tricouri personalizate

Publicat de Egomaniac 15.05.2018 0 Comentarii Costume de baie, Pentru bebeluşi, Pentru copii, Pentru adulţi,

 

De ce ne plac tricourile personalizate?

 

E simplu!  E de fapt o formă de expresie personală.

 

Tricoul este foarte prezent în ţinutele casual şi a fost adoptat de bărbaţi şi femei deopotrivă în ultimele decenii. Tricourile cu tot felul de mesaje - fie că e vorba doar de un cuvânt ce poate fi amuzant, tâmpiţel, te poate face să zâmbeşti sau chiar să pufneşti în râs sau de o expresie întreagă ce transmite mai exact ceea ce simţi sau gândeşti - sunt la mare căutare.

 

Ele sunt la modă tocmai pentru că oferă un look simplu, cool şi plin de stil.  Tricourile sunt oricum una dintre cele mai folosite şi confortabile haine, iar personalizarea lui îl face şi mai popular şi mai interesant.  Ceea ce apare pe tricou poate fi ales în funcţie de preferinţe şi depinde de stare şi de personalitate pentru că mesajul descrie dintr-o privire starea de spirit şi personalitatea fiecaruia.

 

Mesajul trebuie să fie unul deştept, cu cât mai deştept cu atât mai bine, iar culorile pot fi alese din multitudinea de oferte.

 

Judecănd la un nivel simplu, oamenii poartă hainele pe care le poartă pentru că moda este cea mai accesibilă modalitate  pentru a-şi întări şi a-şi comunica identitatea zilnic.  Bineînţeles moda poate fi mult mai bine gândită, subtilă şi creativă, astfel identitatea poate fi construită fiind creativi în felul în care  ne îmbrăcăm  dar şi considerând aspecte precum unde şi cum au fost produse acele haine

 

La egomaniac producem şi personalizăm  tricouri, pijamale, halate de baie, slipi, costume pentru bebeluşi şi multe altele. Haideţi să arătăm lumii cu curaj cine suntem şi în ce credem  pentru că, într-un final, a face cunoscut ceea ce gândeşti este un act de curaj, iar in lume avem nevoie de oameni curajoşi !

Lasa un comentariu